Despre Noi

Ce facem noi?

In cadrul companiei ADE GALVANO­-TIM executam servicii de zincare electrochimica a materialelor si a confectiilor metalice, proces ce este la randul sau compus dintr­o serie de etape prin care produsul trece astfel incat la final sa corespunda normelor de calitate prevazute. Pe langa zincare electrochimica oferim si servicii de sablare si vopsire in camp electrostatic.

Despre noi?

ADE GALVANO­-TIM este o companie infiintata in anul 2014 si este situata in Timisoara, strada C. Buziasului, nr. 11/C, al carui principal obiect de activitate este zincarea electrochimica a reperelor, confectiilor, subansamblelor si profilelor metalice. Activitatea este desfasurata pe o suprafata de 1.300 mp, locatie ce cuprinde spatiul de acces pentru tiruri, hala de galvanizare, spatiile de depozitare, cat si corpul administrativ.

De ce noi?

Fiind o companie axata in principal pe asigurarea satisfactiei clientelei, aici la ADE GALVANO­-TIM consideram ca o reteta de succes in relatia client­-companie este asigurata pentru inceput de catre comunicarea anticipata si de stabilirea elementelor pregatitoare pe care le vom avea in vedere odata cu startul procesului de zincare electrochimica, sablare sau vopsire electrostatica.

SERVICII DE ZINCARE ELECTROCHIMICA, SABLARE SI VOPSIRE ELECTROSTATICA